Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов ще разкраси Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ Варна.

Събитието ще се състои на 10.05.2018 г. с тържествено откриване от 18.30 ч. вечерта.КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов

Ще бъдат застъпени всички художествени жанрове без изключение: живопис, графика, скулптура, рисунка, фотография.

Ще участва и целият творчески екип на специалността изящни изкуства в състав: Красен Бербенков, Емануела Цонева, Димитър Борисов, Свилен Георгиев, Надежда Антова, Миряна Койнова, Цветомира Георгиева, Георги Кенаров, Васил Пенчев и Светлан Стефанов.КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов

Нова изложба на учителите от Добри Христов” – Варна показва единството и задружността на преподавателите от този профил и творческата им активност.

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов е радост за очите, душата и сетивата.

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов твори живата история на специалността с ефективни енергични действия, давайки пример на младите творци в тази област.

Очарователно е, че освен самостоятелните изложби на всеки един от тях като творец, намират сили и енергия да създават съвместни проекти и да живеят като творческа колективна единица.

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов – да пожелаем успех и нови творчески постижения на прекрасните преподаватели и техните възпитаници.

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов – един великолепен състав, с невероятно качествена продукция.

Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов – един нов поглед към изкуството, една нова творческа инвенция и истина.

Успехите им са плод от всеки дневен творчески труд, ентусиазъм и жажда за красота, която подхранва умовете и сърцата на младото поколение.

Подарете си едно неповторимо изживяване с досега с изкуството на преподавателите от НУИ Добри Христов в навечерието на един от най- светлите български празници 24.05. – Денят на българската просвета и култура.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Нова изложба на учителите от НУИ Добри Христов  Заповядайте на творческото издание на изложбата на учителите от НУИ Добри Христов на 10.05.2018г. четвъртък от 18.30 ч. в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ Варна.

автор Татяна Капричева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

63 − = 54