Даниел Игнатов интервю втора част

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Даниел Игнатов интервю втора част

Даниел Игнатов интервю втора част

Татяна Капричева: Имате ли по-смели мечти? Идеи за проекти?КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Даниел Игнатов интервю втора част

Даниел Игнатов: Да, определено имам по-смели мечти. Искам някой ден да мога като баща ми да имам удоволствието да свиря всяка вечер пред публика. Разбира се, както на всеки начинаещ музикант, желанието за авторска музика също е на лице, но засега не е главното нещо.

Татяна Капричева: Какво е музиката за Вас? Бъдеще или просто удоволствие?

Даниел Игнатов: За мен музиката винаги е била и винаги ще си остане удоволствие на първо място. КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Даниел Игнатов интервю втора част  Надявам се, да е и бъдеще, защото не мога да се видя да правя нещо в друга област с такова желание, каквото имам към музиката. Още от момента, който се срещнах за първи път с музиката, осъзнах, че това е нещото, с което искам да се занимавам за напред, и с което искам да си изкарвам прехраната.

Татяна Капричева: Какво мислите за музикалния живот на Варна? За клубната музика?

Даниел Игнатов: Аз лично съм видял и знам част от музикалния живот във Варна. Според мен не е лош, но със сигурност има какво още да се желае. Клубната музика е удоволствие. Хората ходят по клубове и под клубове нямам предвид чалготеки, а клубове с жива музика, за да се забавляват. КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Даниел Игнатов интервю втора част  За мен лично всяка минута прекарана в клуб с компанията ми, било то на трибют на Metallica или на каквото и да е, е добре използвано време. Още по голямо е удоволствието, когато имаш възможността да се качиш на сцената и да бъдеш част от музиката. Да видиш усмивката на приятелите и гордостта на родителите си – за мен това е безценно.

Татяна Капричева: Разкажете една интересна история от Вашия музикален опит?КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Даниел Игнатов интервю втора част

Даниел Игнатов: Интересни случки много, но когато ме питат това, винаги казвам историята за първият път, когато се качих на сцена. Това беше миналата година, на трибют на Metallica и заедно с колегите на баща ми от група Sanitarium Escape изсвирихме „Sad But True“. Това си остава топ моментът засега в моето преживяване с музиката и си го спомням с умиление. Отново най-хубато нещо беше да видя усмивката на приятелите ми и това, че майка ми и баща ми бяха много горди с мен. По-голямо щастие няма на света за мен!КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Даниел Игнатов интервю втора част

Татяна Капричева: Какво ще пожелаете на „Култура всеки ден“?

Даниел Игнатов: Чудесно е да има сайтове като Вашия. Културата е много важна част от живота на всеки, но в наши дни сякаш е малко позабравена. Това интервю ще бъде допълнителен стимул за мен, да се докажа и развивам. За което Ви благодаря искрено!

автор Татяна Капричева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 4 =