Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна

Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна

Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна в понеделник 03.06.2019г. от 18.00ч. в КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна  Концертното студио на културната институция.

Младите таланти, възпитаници на школата ще покажат своите постижения пред публика и концертът ще отбележи многото награди и възход на даровитите деца.

Под ръководството на педагожката Наталия Стойнева наградите валят една след друга от различни конкурсни форуми.

Скоро възпитаници на Музикалната школа „Ритъм и звук“ станаха лауреати на конкурса ,,Музикални бисери“ 20.04.2019 г. във Варна.

Елеонора Георгиева е с първо място КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна  и грамота за най-атрактивно изпълнение, Ева Петкова е с второ място, Страцимир Златев и Кристиана Димитрова са с трети места, а Кристиана Димитрова е с грамота за най-малък участник.

Елеонора Георгиева е лауреат на Международния конкурс „Звукът на времето“ в периода 02-05 май 2019г. във Велико Търново.

Тяхната ръководителка Наталия Стойнева е с диплом за принос вКУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна  инструменталното изкуство.

Музикална школа „Ритъм и звук“ получи много награди и на International Art Festival ,,Art Talents“ 2019 Kusadasi, Turkey. Това са: Ива Генчева Генова, Калина Генчева Генова, Андрей Йорданов Григоров и Валентин Иванов Димов.

Всички останаха с незабравимо цялостното преживяване в хотелския комплекс и екскурзиите в Турция.

Наталия КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна  Стойнева съвсем резонно получи за огромния си труд и отличие за високи педагогически постижения –  Diplom in Excellente pedagogical work.

Концерт на Школа Ритъм и звук вКУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Школа Ритъм и звук в Радио Варна  Радио Варна в Концертното студио от 18.00ч. на 03.06.2019г.

Бъдете част от публиката на даровитите деца и подкрепете с аплодисментите си варненските таланти!

автор Татяна Капричева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 ÷ 7 =