Мега турне и шоу на Филип Киркоров

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мега турне и шоу на Филип Киркоров

Мега турне и шоу на Филип Киркоров

Мега турне и шоу на Филип Киркоров впрез юни в България.

Вече три български града – София /08.06./, Пловдив /10.06./ и Бургас /12.06./ се насладиха на музикалния спектакъл на големия руски поп изпълнител.КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мега турне и шоу на Филип Киркоров

Във Варна, творецът ще се изяви на 14.06.2019г. от 21.00ч. в Летен театър в морската столица, а само няколко дни след това ще изнесе своята продукция в Русе на 17.06.2019г.

Новият проект на Филип Киркоров – „New Project „Я+R“ второе Я” /“Второто ми аз”/ е инспирирано от знаменития Цирк Дю Солей – Франко Драгоне.

Перфектно техническо оборудване, асансьори, лифт, трон, КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мега турне и шоу на Филип Киркоров  лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и превъзходни дизайнерски костюми, изработени специално за 3-часовото мега шоу – това са само част от незабравимите усещания и изненади на краля на поп музиката.

Художествената идея на изпълнителя, провокира и кани зрителите  на едно музикално пътешествие, допускайки ги в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства.КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мега турне и шоу на Филип Киркоров

В „New Project „Я+R“ второе Я” /“Второто ми аз”/,  певецът е вдъхновен от образите: „Муза” и “Ангел”. Сюжетът  се движи с неочаквани и вълнуващи драматургичнини линии, с автобиографични ракурси от живота на звездата.

Концерт-спектакълът съдържа най-обичаните хитове на артиста, и нови песни, звучащи по руските радио класации.

Бъдете част КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мега турне и шоу на Филип Киркоров  от мега спектакъла на световно известния поп изпълнител Филип Киркоров на 14.06.2019г. от 21.00ч. в Летен театър във Варна.

автор Татяна Капричева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 57 = 65