Концерт Аспарухово пее и танцува

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт Аспарухово пее и танцува

Концерт Аспарухово пее и танцува

Концерт Аспарухово пее и танцува със специален гост Михаела Маринова в събота – 15.06.2019г.

Инициативата се организира от Община Варна, Район Аспарухова и Читалище ПРОСВЕТА 1927 .

В разнообразната програма са включени изпълнители и ще радват много часове зрителите.

Участниците ще се изявяват както следва:

от 11.00ч. Децата на Варна

от 13.30ч. Нашите приятели

от  15.30ч. Песни от младостта

от 16.30ч. Поп и рок сцена

от 17.30ч. Официално откриване

от 17.45ч. Концерт на НЧ „Просвета 1927“

от 19.30ч. Ансамбъл „Одесос“ при ОД – МВР Варна

от 20.30ч. Специален гост Михаела Маринова

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт Аспарухово пее и танцува  Маринова е родена на 7 май 1998 г. в София. Започва да пее в детска вокална школа на 4 години, а на 6-годишна възраст родителите ѝ я записват и на уроци по пиано и цигулка. Печели конкурси за млади таланти в България и чужбина. Завършва средното си образование с профил Поп и джаз пеене в НМУ „Любомир Пипков“, а от 2017 г. следва Музикално-сценична режисура в НМА „П.Владигеров“.

От ранна възраст озвучава герои в българските дублажи на Александра студио на анимационни филми, сред които „Аристокотките“, „Книга за джунглата 2“, „Зън-зън“, „Мечето Падингтън“ и „Смелата Ваяна“. През 2011 година е бек вокал на българската песен на Детския песенен конкурс „Евровизия“.

През 2013 г. Маринова стига до етапа „Къщи на съдиите“ във втория сезон на Екс Фактор. Става едно от избраните 4 момичета в отбора на Саня Армутлиева в третия сезон на шоуто. Стига до финала, на който пее в дует с победителя от Екс Фактор Великобритания Джеймс Артър, а самата тя остава трета.

През февруари 2017 г. стартира участието си в друг реалити формат – „Като две капки вода“. КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт Аспарухово пее и танцува  Сред изпълнителите, в които се превъплъщава, са Адел, Ариана Гранде, Бруно Марс, Елвис Пресли, Софи Маринова и Петя Буюклиева. На финала през май, след изпълнението ѝ на песента „My Heart Will Go On“ на Селин Дион, Михаела Маринова е обявена за победителка.

Бъдете част от Аспарухово пее и танцува 2019г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 − 60 =