Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част

Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част

Татяна Капричева: Поздравления за Вашето лично развитие и на Вашите ученици! Кои са последните Ви върхови постижения?

Георги Янков: Отново благодаря! Емилиян Бърдарски стигна до финала на телевизионния фКУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част  ормат “Нова звезда” и завърши втори, което е много голям успех и за двама ни. Имахме няколко трудни месеца, свързани с всекидневни репетиции и разучаване на много нови песни за кратко време. Той беше най-малък от всички деца във формата, но се справи прекрасно и зрителите го оцениха. За мен това е най-голямата награда.

Други големи успехи имат: КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част  Андреа Добрева – покана за участие в конкурс в Гърция. Дая Василева – първа награда от конкурса “Техника и стил” – Бургас. Няколко Grand Prix за Иван Едрев. Лора Ходжева спечели награда и пя на големия концерт на БГ радио в Благоевград. Лора и Елина Несторови имат няколко награди от национални конкурси. В личен план – получих награда за музикален педагог на годината

Татяна Капричева: Имате ли идеи и за други подобни аранжименти на популярни песни?

Георги Янков: Да. След този проект започнах работа по няколко други популярнКУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част  и песни, които ще бъдат изпяти от различни групи и солисти. Надявам се да се харесат на хората и да започнат да слушат повече българска музика. Надявам се също да събудя интереса и на други музиканти да започнат да пишат нова музика и нови аранжименти, защото България има нужда от това!

Татяна Капричева: Какво мисли Криско за този нов аранжимент на „Ела и си вземи“?

Георги Янков: Не знаКУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част  м този аранжимент дали е достигнал до Криско. Нямам информация какво  е мнението му. Би ми било много интересно да го чуя. Надявам се, чрез това интервю, кавърът да достигне до него и да разберем, какво мисли. Също ще бъде интересно и мнението на изпълнителката на песента – Гери-Никол.

Татяна Капричева: Как се почувстваха при вокалното пресъздаване изпълнителите в Masterpice?

Георги Янкова: Идеята не беше добре възприета първоначално, като ги събрах и им казах върху коя песен ще работим. Като чуха обработката много им хареса и се вдъхновиха. Дори започнаха да предлагат собствени идеи за изпяването на отделни фрагменти, което ме мотивира. Като я завършихме като КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Георги Янков нови аранжименти и успехи втора част  песен бяха много щастливи и ентусиазирани кога ще я запишем в студио, как ще звучи записът, ще има ли клип…. и т.н.

автор Татяна Капричева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

36 ÷ = 36