Вицария – Комедийно събитие

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Вицария - Комедийно събитие

Вицария – Комедийно събитие

Вицария – Комедийно събитие на 15.11.2019г. от 21.00ч. при вход свободен в Бар Cheers Whisky and Cocktails.

Вицария е комедийно събитие за вицове и смешни истории тип Open Mic и идва отново във Варна! Всеки може да участва или да не участва! Ако знаеш вицове или си добър разказвач на смешни истории, сцената е твоя. Ако ли не – просто гледай, кефи се и аплодирай, който сметнеш, че заслужава!

Всеки участник ще получи сцената за себе си, а най-аплодираният разказвач ще спечели специална награда – два билета за комедийната театрална постановка „Министър Женкар“ с Христо Гърбов на 20 ноември в Двореца на културата и спорта на гр. Варна.

А как ще измерим кой е най-аплодираният разказвач? Това ще стане посредством специална инсталация на екран пред публиката и прецизно точкуване.

Ще станете свидетели на динамична класация с резултатите на участниците и всеки ще получи шанс да излезе отново, за да подобри резултата си и да се изкачи до първа позиция.

Вицария е комедийното събитие за вицове и смешни истории, създадено от haha.bg – социалната мрежа за вицове и смешни истории.

Водещ на събитието е създателят на www.haha.bg – Дамян Диамандиев, който има над 20 комедийни събития зад гърба си и е горд носител на наградата на публиката на габровския „Благолаж“ за наддумване с хумор.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Вицария - Комедийно събитие  Вицария – Комедийно събитие на 15.11.2019г. от 21.00ч. при вход свободен в Бар Cheers Whisky and Cocktails.

Смехът е здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

34 − = 30