Юбилеен концерт на Илия Луков

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Юбилеен концерт на Илия Луков

Юбилеен концерт на Илия Луков

Юбилеен концерт на Илия Луков на 01.03.2020г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Юбилеен концерт на Илия Луков  Заглавието излиза по повод 25 години концертна дейност на любимия на хиляди българи изпълнител.

По време на концерта ще бъдат представени 17 съвсем нови песни, но вече станали желани за слушателите му. Някои от песните вече имат видеоклипове, като „Наздравица“, „Седнали са терзии“, „Идвайте си“, „Жалба за България“, „Шетна се мома мелнишка“.

На много от песните музиката е написана от самия Илия Луков, някои от тях са по народна музика, а има и една с композитор Иван Йосифов.

Текстовете са дело освен на народния талант и на Христо Медникаров, Елена Динкова и Евгения Хука.

Аранжиментите са направени от Иван Йосифов и Емил Янев, които участват и в записването на песните, като свирят на акордеон и синтезатор.

Други дългогодишни приятели и съмишленици на Илия, които взимат участие при записите са Вели Чаушев (тамбура и китара), Иван Станишев (кларинет и саксофон) и Петър Костадинов (гайда).

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Юбилеен концерт на Илия Луков  Илия Луков е един от най-активните изпълнители, които са постоянно на път и радват почитателите си с концерти по площадите в градовете и селата. Освен в България той често гостува на сънародниците ни в чужбина и подкрепя българския дух.

Юбилеен концерт на Илия Луков на 01.03.2020г. от 19.00ч. в зала 1 на ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪРВАРНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

40 − = 36