Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май

Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май

Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май.

Драматичен театър “Стоян Бъчваров” ще поздрави почитателите си за Деня на Европа с интересни и вълнуващи видеа от няколко европейски държави.

В рамките на инициативата “Театърът чете от вкъщи” на 8-ми и 9-ти май зрителите ще се срещнат със специално поканени за отбелязването на празника артисти. Те ще прочетат или изпълнят на родния си език избрано литературно произведение, като ще има и субтитри на български език.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май  Получени са поздравителни видеа от Русия, Германия, Франция, Грузия, Чехия и специално записано за този ден видео от България.

Няколко актьори, режисьор и оперна певица са измежду специалните гости на това празнично издание на “Театърът чете от вкъщи”. Кои са те и какво са избрали за Деня на Европа гледайте на страниците на ДТ “Стоян Бъчваров” във Facebook, YouTube и Instagram, както и в събитието на поредицата. КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май  А същата вечер от 19:00 ч. в инициативата “Споделени представления” ще проследим спектакъла “Доходно място”.

Театърът чете от вкъщи на 8 и 9 май.

Съхранете духа и здравето си, въпреки кризата! Споделете с нас любовта към изкуството!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + = 19