Зад театъра – ново артистично пространство

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Зад театъра - ново артистично пространство

Зад театъра – ново артистично пространство

Живите спектакли се завръщат във Варна!

На 1 юни в морската столица ще отвори под открито небе новата Лятна сцена на Театрално-музикалния продуцентски център – Варна, наречена с усмивка „Зад театъра“.

Нейното пространство е обособено до един от изходите на достолепната историческа сграда на Варненската драма към ул. „Русе“.

Мястото е обградено от зелената свежест на Театралната градинка и в горещите дни и нощи ще бъде приятно артистично убежище.

Местата за зрители са 55 и ще бъдат аранжирани при спазване на всички изисквания за безопасност. От  20 май, започна продажба на билетите за представленията, след двумесечно прекъсване отваря Касата на Театъра и Операта.

„Сред следващите заглавия под небето „Зад театъра“ ще бъдат набралият изключителна онлайн популярност проект „Театърът чете“ с режисьор Стоян Радев на 13 юни и „Монтажът на моя филм” по романа „Наръчник на Оптимиста“ от Матю Куик на режисьора Десислава Шпатова на 25 юни. С мисъл за лятното настроение на нашите зрители сме избрали три много приятни комедии – на 16 юни – „Приятели” на Здрава Каменова, постановка на Николай Кенаров, КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Зад театъра - ново артистично пространство  на 19 юни – „Само за жени” по Дарио Фо с режисьор Костадин Бандутов и на 31 юни – „Едноокият цар” от Марк Креует с режисьор Петър Денчев. Всички спектакли са съобразени със спецификата на пространството и вярваме, че ще дадат възможност за пълноценно зрителско преживяване, което ще продължи и през юли, август и септември.“

Зад театъра – ново артистично пространство, с живи спектакли!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 85 = 93