Връчването на Награда Варна се отлага

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Връчването на Награда Варна се отлага

Връчването на Награда Варна се отлага

Връчването на Награда Варна се отлага за 15 август, Деня на морската столица.

Церемонията за връчване на награда „Варна“ се отлага заради ограниченията, свързани с COVID-19. Престижните награди, които традиционно се раздават в навечерието на 24-ти май, ще бъдат връчени тържествено в Деня на Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Връчването на Награда Варна се отлага  Номинациите за награда „Варна“ 2020 в областта на културата, образованието и науката вече са определени от съответните експертни комисии и жури.

Три колектива, двама ученици и един учител са предложени за отличието в системата на предучилищното и училищното образование.

В сферата на науката и висшето образование номинациите са общо седем – на трима уважавани професори и четири научни колектива. В областта на културата са номинирани петима творци и три творчески екипа.

Техните имена предстои да бъдат одобрени от ресорните комисии в местния парламент, а окончателното решение ще вземе Общинският съвет.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Връчването на Награда Варна се отлага  Награда „Варна“ се връчва ежегодно от кмета и от председателя на Общинския съвет на тържествена церемония. Имената на наградените се вписват в почетната книга на града.

Връчването на Награда Варна се отлага за 15 август!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 ÷ 1 =