Започва летния сезон на Лятна сцена зад театъра

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Започва летния сезон на Лятна сцена зад театъра

Започва летния сезон на Лятна сцена зад театъра

Започва летния сезон на Лятна сцена зад театъра, който ще съдържа спектакли и концерти за възрастни и деца.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Започва летния сезон на Лятна сцена зад театъра  На пресконференция ръководството на ТМПЦ – Варна огласи очакваното начало на Летния сезон за Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и Държавна опера – Варна.

ТМПЦ – Варна открива сезона с детски представления на 1 и 3 юни на новата Лятна сцена „Зад Театъра“, а първият спектакъл в Летния театър е на 18 юни – Корона опера Гала, с която морската столица символично, с усмивка, ще се сбогува с карантината.

5 съвместни премиери с ММФ „Варненско лято“ блестят в афиша на Опера в Летния театър – операта „Макбет“, оперетата „Хубавата Елена“ и мюзикълите „Чаплин“, и „Парижката Света Богородица“, както и експерименталната постановка на „Кармен Фламенко“.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Започва летния сезон на Лятна сцена зад театъра  С грижа за зрителите и за артистите билетите в Летния театър ще бъдат на половин цена, отстъпки и специални пакети има за всички представления на открито, а касите вече работят.

На пресконференцията, състояла се на 29.05.2020 г., директорът на ТМПЦ – Варна Даниела Димова благодари на публиката за за споделеното гледане на спектакли и онлайн подкрепата на публиката в периода на принудително затваряне на театрите заради корона вируса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 − 22 =