Спектакълът – Приятели

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Приятели

Спектакълът – Приятели

Спектакълът – Приятели на 16.06.2020г. от 21.00ч. на подиума на Лятна сцена зад театъра.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Приятели  ПРИЯТЕЛИ? е комедия от Здрава Каменова, с Режисьор Николай Кенаров, а в ролите ще се изявят: Валери Вълчев и Константин Соколов.

Тази постановка е първият и при това успешен, режисьорски опит на актьора Николай Кенаров. Това лято очакваме премиерата и на втория спектакъл, режисиран от Кенаров.

„Няма човек, който да не изпитва самота, тя е различна за всеки, всеки е самотен сам за себе си. Най-самотен може да се почувстваш в социалните мрежи, затова те не могат да заменят живия контакт. Трудно е да се излекува самотата, но нашето представление показва, че това не е невъзможно. За да преодолееш самотата, са необходими поне двама, които да намерят пътя един към друг в приятелството”, споделят мислите си за представлението актьорите Валери Вълчев и Константин Соколов.

„Приятелството иска свобода и смелост, не илюзорни, а реални. Да можеш да нямаш скрити карти. Да можеш да кажеш всичко в очите. Има един тип смелост, която парадира за смелост, а всъщност когато се стигне до по-дълбоки пластове, тя се оказва точно обратното – страх.”КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Приятели

Спектакълът – Приятели на 16.06.2020г. от 21.00ч. на подиума на Лятна сцена зад театъра.

Постановката ще се играе също и на 16.07.2020г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

84 − 76 =