Спектакълът – Бог Рок

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Бог Рок

Спектакълът – Бог Рок

Спектакълът – Бог Рок на 8 юли и 18 август – 21.00 часа – Moonlight /Крайбрежна алея/.

Спектакълът – Бог Рок е реализиран от екип: Режисьор Петър Калчев, Текст – Даниел Рашев, с участието на изпълнителите: Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели.

Зашеметяващият спектакъл „Бог Рок“! КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Бог Рок  Неустоимият Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели ще Ви разтърсят с музика и много смях на открито под звездите в Moonlight Bar & Restaurant на крайбрежна алея във Варна!

Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на…

„Дяволската музика”. Всъщност именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана!
Такова ще е и настроението на „Бог Рок”!КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Бог Рок

Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

Спектакълът – Бог Рок на 8 юли и 18 август – 21.00 часа – Moonlight /Крайбрежна алея/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 2 =