Спектакълът – Лъжата

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Лъжата

Спектакълът – Лъжата

Спектакълът – Лъжата на 17 август 2020 г. – 19:30 часа – Зала 1 Фестивален и конгресен център.

Спектакълът – „ЛЪЖАТА“ е комедия от Флориан Зелер.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Лъжата  Творческият екип е в състав – актьори: Асен Блатечки‚ Койна Русева, Стефан Иванов, Милена Маркова, Превод: Снежина Русинова-Здравкова, Постановка: Борислав Чакринов, Костюми: Мартина Варийска.

Сюжетната фабула се върти около: Две двойки. Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или… лъжа

Алис е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е изправена пред мъчителна дилема: трябва ли да каже на приятелката си какво е видяла или не? Съпругът й Пол се опитва да я убеди, че е наложително да скрие истината и полага всички сили, за да докаже, че лъжата е истинско изкуство… Дали го прави, за да защити приятеля си? Или самият той има тайни за криене?… Или може би самата Алис има своя тайна и се опитва да го принуди да признае собствените си лъжи, за да прикрие своите? Трудно е да се каже… Някои истини е най-добре да бъдат казани. Или може би не?

Спектакълът – „Лъжата” е комедия за истината, за предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.

Пиесата на френския драматург Флориан Зелер се превръща в световен театрален хит без да дава категоричен отговор на тези вечни въпроси. Изиграна от блестящ актьорски състав на българска сцена, брилянтната френска комедия се превръща в незабравимо КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Лъжата  театрално преживяване, което със сигурност не бихте искали да пропуснете.

Спектакълът – Лъжата на 17 август 2020 г. – 19:30 часа – Зала 1 Фестивален и конгресен център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 3