Дългият път към звездите

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Дългият път към звездите

Дългият път към звездите

Дългият път към звездите на 30.10.2020г. от 19.00ч. в зала 2 на ФКЦ Варна.

ДЪЛГИЯТ ПЪТ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ  е космическа комедия.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Дългият път към звездите  Сюжет: Популярно телевизионно ток-шоу, в което често гостуват световните лидери. Предстоят президентски избори. Джон Ел Иванов, амбициозен астрофизик е главният кандидат да ги спечели. Насреща му е Денеш Наги, водещият на предаването, чийто пиперлив език не се страхува от нищо. Двамата ще кръстосат шпаги в затаяващ дъха двубой. Само един ще спечели. Публиката решава кой ще е той.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Дългият път към звездите  ДЪЛГИЯТ ПЪТ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ е интерактивен спектакъл, която ни запознава по забавен и находчив начин с последните достижения на космическите науки. Той ще ни отведе в далечния Космос, но и ще ни накара да се замислим за нашата планета-майка Земя: Какво трябва да направим, ако искаме да я спасим, а с нея и цялото човечеството?

Актьорът Димитър Узунов, астрофизикът Владимир Божилов и италианският режисьор Андреа Брунело забъркват цветен коктейл от наука, театър и комедия. Готови ли сме да се присъединим към тях за това звездно приключение?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Дългият път към звездите  Спектакълът е на български език. Подходящ за деца.

 Дългият път към звездите на 30.10.2020г. от 19.00ч. в зала 2 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 × 1 =