Да послушаме кино

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Да послушаме кино

Да послушаме кино

Да послушаме кино на 11.11.2020г. от 20.00ч. в ДКС Варна.

Проектът ще се представи от: Плевенската филхармония, Хилда Казасян и специалните гости  – Теодосий Спасов и Васил Петров.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Да послушаме кино  Очарователната Хилда Казасян, заедно с нейните фантастични музиканти и Плевенска филхармония идват отново в обичаната Варна, за да ни потопят в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти.

Съдържанието на концерта е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена като „Любимец 13″, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др.

На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат отново, едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов – барабани, Живко Петров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Михаил Йосифов – тромпет.
Специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Да послушаме кино  Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов, а фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

Да послушаме кино на 11.11.2020г. от 20.00ч. в ДКС Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 2