Варненско лято за деца

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варненско лято за деца

Варненско лято за деца

Варненско лято за деца на 31.01.2021г. от 11.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варненско лято за деца  На 31 януари от 11:00 в зала 1 на Фестивалния и конгресен център започва артистичната година на детската програма на най-дълголетния български фестивал „Варненско лято“. Деца артисти от НУИ „Добри Христов“ ще поднесат на публиката колекция от шедьоври на великите композитори, свързани с австрийската столица – от Хайдн, Моцарт и Бетовен до Йохан Щраус.

Красиво начало на годината за най-младата публика на морския град дава съпътстващата програма на Международния музикален фестивал „Варненско лято“, която се реализира в партньорство с Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ – Варна.

Страцимир Павлов и Румяна Пeтрова – популярна сред малчуганите като Госпожа Виола – директорът на НУИ „Добри Христов“ ще разкажат поредната музикална приказка. С много въодушевление и с желание за изява и споделена радост учениците артисти подготвят програма, вдъхновена от Виенската музикална традиция.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варненско лято за деца  Събитието е безплатно за децата до 6-годишна възраст, входът за по-големите и родителите е с билет на символичната цена от 2 лв.

Варненско лято за деца на 31.01.2021г. от 11.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

75 + = 77