Спектакълът – Бум Бум

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Бум Бум

Спектакълът – Бум Бум

Спектакълът – Бум Бум на 25 февруари 2021г. от 19.30ч. в зала 1  на ФКЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Бум Бум  „БУМ-БУМ“ – Еволюция на престъпното мислене е комедиен спектакъл на Михаил Билалов, Сценарий: Ваня Николова, Режисьор: Лиза Шопова.

След култовата си роля на висша класа престъпник в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се превъплащава в нов ексцентричен герой от ъндърграунда. С голямата си уста, черното си чувство за хумор и в компанията на личния си оркестър той минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата. На какво е заприличала сегашната престъпност? Как ще се отрази политическата коректност и третият пол на престъпния свят? Защо е хубаво, че в подземния бизнес не се раздават оскари? Какви са невероятните мъки, които търпи един богаташ? Как се издържа с четири бивши съпруги? Защо днешните мъже са заприличали на абсолютни женчовци? Защо днешните жени са заприличали на Испанската инквизиция? Къде изчезна добрият стар секс? Може ли Еди Редмейн и Бенедикт Къмбърбач да са новите секс символи и как ще заместят Брандо и Пачино в един нов мафиотски филм?

„Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му?“ – се пита нашият герой, но накъдето и да отива, той продължава заедно с него…

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Бум Бум  Ако си мислите, че знаете всичко за куриозите и абсурдите от ежедневието на успелите престъпници, изгледайте този спектакъл и пак си помислете!

16+

Спектакълът – Бум Бум на 25 февруари 2021г. от 19.30ч. в зала 1  на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 1 =