Мъжът на жена ми

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мъжът на жена ми

Мъжът на жена ми

Мъжът на жена ми на 05.04.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мъжът на жена ми  Мъжът на жена ми е комедия от Миро Гавран, Режисьор: Мариус Куркински, с участието на актьорите: Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов .

Много смях и философски размисли очакват зрителите, които ще гледат новата постановка на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мъжът на жена ми  Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената, пресъздавайки с много хумор и най-тежкия момент от битието си в творбата на един от най-големите хърватски драматурзи.

Според режисьора Мариус Куркински, пиесата не може да се нарече точно комедия, но постановката я превръща в такава, търсейки именно  странно-смешния ъгъл към нещата от живота. Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, но не се променят.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мъжът на жена ми  Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж? Защо се стига до такава „шантава“ ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или защото никой не иска да надникне в чуждата душа?!

Мъжът на жена ми на 05.04.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

÷ 1 = 6