Постановката – Съседите отгоре

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Постановката - Съседите отгоре

Постановката – Съседите отгоре

Постановката – Съседите отгоре на 09.03.2023г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

С участието на: Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев, които влизат в бурни отношения „по съседски“ в новата комедия „Съседите отгоре“.

Това е адаптацията на хитовия испански филм от Сеск Гай ще дебютира на българската театрална сцена през режисьорския поглед на Емил Марков.

Продуцент на спектакъла е Artvent.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Постановката - Съседите отгоре  „Ана и Хулио са заедно от години. Времето и рутината обаче са ги отдалечили видимо необратимо. Те не се поглеждат, не се докосват, а конфликтите между тях са се превърнали в норма. Докато не се нанасят в нов апартамент… Апартамент, в който постоянно се чуват викове и стонове от горния етаж. Може би от ревност, може би от завист и копнеж за по-пикантен живот, но тези звуци се превръщат в обект на постоянни спорове между Ана и Хулио. Без да предупреди мъжа си, Ана кани съседите отгоре на гости, за да се опознаят и сприятелят. Хулио настоява да им направят забележка за шума, но Ана не иска да ги притеснява. Вечерта се превръща в комичен сблъсък между сексуалната разкрепостеност на съседите отгоре и „стандартния“ начин на общуване и живот на Хулио и Ана. Двамата са изправени пред сериозно изпитание, защото съседите отгоре взривяват техния свят. Избухва емоционална буря от взаимни обвинения, в която излизат наяве скрити недоволства и потиснати желания. Тази вечер съседите ще станат едновременно вдъхновители и жертви на едно емоционално цунами, породено от необичайно дръзко и изненадващо предложение. Как да продължат след такава „силна“ вечер – това е въпросът пред Ана и Хулио!“

Постановката – Съседите отгоре на 09.03.2023г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 73 = 83