Мария Добрева интервю първа част

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю първа част

Мария Добрева интервю първа част

Татяна Капричева: Представете се с няколко думи: Къде сте учили, какво сте завършили?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю първа част  Мария Добрева: Аз съм Мария Добрева и съм певица на шлагерна и поп музика. Завършила съм Икономически техникум, гр. Варна.

Татяна Капричева: С какво се занимавате сега?

Мария Добрева: Работя като брокер на недвижими имоти и като певица.

Татяна Капричева: От къде тази обич към пеенето? Как се случи?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю първа част  Мария Добрева: Пея от малка, много обичах италианските песни и много ги пеех, участвала съм в много училищни прояви. Когато бях на 25 години пеех с една група млади момчета от Музикалното училище и веднъж се явихме на преглед на Художествената самодейност, когато пеех първият куплет на песента си, помислих, че съм забравила третия. И се притесних много, но когато стигнах до третия си го изпях и дори получихме трета награда. Но тогава си казах, че няма да пея повече и се отказах за период от 20 години. И когато станах на 44 години любовта ми към музиката надделя, а и много мои познати ме стимулираха да започна отново да пея и така някъде от 2004, 2005 година започнах да се явявам на фестивали.

Татяна Капричева: Разкажете за Вашите награди?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю първа част  Мария Добрева: През 2006 година получих първа награда на фестивала ,,Кръстопът на музите,, в гр. София. През 2009г. получих Специалната награда на журито за участието ми в концерта ,,Би трябвало да имам два живота,, посветен на творчеството на Леа Иванова на фестивала ,,Море и спомени,, гр. Варна. А 2012 година получих Първа награда за изпълнение на градска песен на същия фестивал. Имам и много други награди от много конкурси и фестивали от цялата страна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 4 =