Мария Добрева интервю втора част

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю втора част

Мария Добрева интервю втора част

Татяна Капричева: Споделете, с кого работите?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю втора част  Мария Добрева: През 2012 година колегата ми Теди Генев ме запозна с композитора Иван Михайлов, с когото заработихме много сериозно в стила на шлагерната музика. Създадохме много нови авторски песни, с които зарадвахме нашата публика. Работя също с композиторите Красимир Илиев, Георги Иванов, и с текстописците: Евгения Георгиева,  Свидна от гр. Варна, Петър Пацев от гр. В. Търново, Мария Мустакерска от гр. Ловеч, Десислава Церовска от гр. София, Магдалина Николова и Цветелина Милева от гр. Варна. И някои от текстовете на моите песни съм ги написала аз.

Татяна Капричева: Какво е чувството – вече 15 години на сцена?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю втора част  Мария Добрева: От 15 години съм на Голямата сцена, участвала съм в много концерти в нашия град Варна и в цялата страна. И за мен е голямо удоволствие и много ме радва това, че успяваме да създаваме много емоции и достигаме и докосваме сърцата на нашата публика. Участвала съм и в много телевизионни програми, в предаването „Ако зажалиш“ с водещ Бони Милчева по телевизия Скат, в предаването „Минути за култура“ с водещ Кирил Аспарухов по телевизия Черно море.

Татяна Капричева: Кога ще бъде Юбилейният концерт, вече претърпя една корекция?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю втора част  Мария Добрева: Юбилейният ми концерт трябваше да бъде на 22.03. но го отложихме за 03.05. поради ситуацията с корона вируса, ще бъде от 16 часа във втора зала на Фестивалния комплекс.

Татяна Капричева: Самостоятелна изява ли ще бъде или ще участват и други гости певци?

Мария Добрева: Ще участват певците Виолета Балканска, Теди Генев, Тони Димитрова, балет Електра, както  и Кирил Аспарухов, като водещ. Ще изпълня песни от четирите си албума, които съм издала до сега.

Татяна Капричева: Какви са новите Ви творчески проекти?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю втора част  Мария Добрева: За в бъдеще мисля да продължавам да правя нови авторски песни и да радвам моята публика.

Татяна Капричева: Какво мислите за културния и музикален живот на Варна по принцип?

Мария Добрева: В последно време много се активира и разнообрази културния живот в града ни. Надявам се да има и повече концерти на шлагерна и поп музика.

Татяна Капричева: Какво ще си пожелаете за в бъдеще?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Мария Добрева интервю втора част  Мария Добрева: За в бъдеще си пожелавам да съм здрава, аз и моето семейство, за да мога да творя и да създавам нови хубави и стойностни български песни.

Татяна Капричева: Какво ще пожелаете на „Култура всеки ден“?

Мария Добрева: А на „Култура всеки ден“ пожелавам да отделя повече внимание на българската авторска музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

36 − 35 =