Конкурсът Диря в морето с удължен срок

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Конкурсът Диря в морето с удължен срок

Конкурсът Диря в морето с удължен срок

Конкурсът Диря в морето с удължен срок до 15 май!

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Конкурсът Диря в морето с удължен срок  Инициативен комитет за честване на Международния ден на моряка – 25 юни организира Национален конкурс за литература и изобразително изкуство, посветен на морето и моряците, под наслов „Диря в морето”.

Целта на конкурса е  да се отразяват по художествен начин радостите и тегобите на моряшката професия, отсъствието и завръщането, ярките и колоритни индивидуалности на морските хора.

До 15 май ще се приемат литературни произведения /проза и поезия/, а също така в раздел изобразително изкуство ще могат да участват образци на живописта, графиката и фотографията.

Всички лица, които са професионално свързани с морето, без възрастови ограничения могат да участват в конкурса „Диря в морето“, както и хора, роднини по права линия на лица, професионално свързани с морето – родители, деца, съпруги, съпрузи, братя и сестри.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Конкурсът Диря в морето с удължен срок  Участници в конкурса „Диря в морето” могат да бъдат и лауреатите на конкурса „Детско море”, които са навършили 12 години.

Разрешени са  до три творби в различните раздели.

Конкурсът Диря в морето с удължен срок до 15 май!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

÷ 1 = 10