За секса и политиката без табута и задръжки

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН За секса и политиката без табута и задръжки

За секса и политиката без табута и задръжки

За секса и политиката без табута и задръжки на 24.06.2020г. от 20.30 ч. на сцената на Moonlight /Крайбрежна алея/.

За секса и политиката без табута и задръжки е театрален спектакъл – комедия на Николай Урумов, по музика на  Нелко Коларов.

Комедийният спектакъл не се препоръчва за лица до 16 години.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН За секса и политиката без табута и задръжки  „По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Академична лекция за нещата, наречени с истинските им имена.

Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.

Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.

Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН За секса и политиката без табута и задръжки  И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави…

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!“

За секса и политиката без табута и задръжки на 24.06.2020г. от 20.30 ч. на сцената на Moonlight /Крайбрежна алея/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 × 1 =