Когато индийците ни купят

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Когато индийците ни купят

Когато индийците ни купят

Когато индийците ни купят на 26.06.2020г. от 20.30ч. в Летен театър Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Когато индийците ни купят  Комедия от Себастиан Тиери, с участието на актьорски състав: Михаил Билалов, Николай Урумов, Татяна Цветкова, Ралица Константинова, Красимир Ненков и творчески екип: Режисьор – Орлин Дяков, Сценография – Виолета Радкова, Музикална среда – Пламен Мирчев – Мирона, Хореография – Петя Иванова и Превод – Михаил Билалов.

Насладете се на комедийно бижу, изпълнено с хумор и абсурд, поднесено с неподправен финес! Посмейте се на банкери, които с готовност ни вземат парите, но понякога трудно ги връщат! Пиесата е носител на награда „Молиер“ за най-добрата комична пиеса през 2008г.

Без да подозира какво го очаква, Ален Крафт, кротък човек на средна възраст, идва да изтегли пари от банката си. Новото индийско ръководство на банката обаче КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Когато индийците ни купят  блокира сметката му и го заключва вътре. Той не само че вече не може да използва сметката си, но и не може да напусне банката! Заключването е задействано чак от централния офис в Ню Делхи, откъдето отказват да го освободят!

Когато индийците ни купят на 26.06.2020г. от 20.30ч. в Летен театър Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

× 4 = 16