Ден: 27.12.2020

Честит Стефановден!

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Честит Стефановден!

Честит Стефановден! Честит Стефановден на всички българи и читатели на „Култура всеки ден“! Бъдете живи, здрави, весели и вдъхновени! Честито и на всички именници! Весели празници!