Изборът на Марта

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Изборът на Марта

Изборът на Марта

Изборът на Марта на 14.01.2021г. от 19.00ч. на Основна сцена на ДТ „Стоян Бъчваров“ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Изборът на Марта  Изборът на Марта е комедиен трилър по „Без резерви” от Жорди Галсеран, Преводач – Нева Мичева, Постановка – Георги Михалков, Сценография и костюми –Петър Митев, Фотография Веселин Василев, Фотография и дизайн на плаката Симеон Лютаков.

В ролите ще се превъплътят: ВИСЕНТА/МАРТА – Яна Маринова, ИЗИДРЕ – Симеон Лютаков, МАРИАНО – Валентин Митев, МАНОЛО – Николай Кенаров, ЙОЛАНДА – Розалия Абгарян.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Изборът на Марта  „Изборът на Марта“ се превърна в истински хит в афиша на ДТ „Стоян Бъчваров“ – Варна и е първата постановка на тази пиеса на световноизвестния драматург Жорди Галсеран в България. „В „Изборът на Марта“ главният герой е министър, който подава оставка, защото, както казва самият той: „Когато се опитваш да бъдеш честен и праволинеен, политиката те сдъвква и те изплюва“. Става дума за политик, който се сблъсква с обикновени на пръв поглед хора, а всъщност с шайка мошеници от високо ниво. Трилър, но едновременно с това и пиеса за любовта. А както знаем, любовта е като бурена – тя просто никне и вирее там, където се хване, без никаква логика и причина. И разбира се, това е пиеса за избора, много ефектна и виртуозна пиеса за любовта и избора.“ Георги Михалков – режисьор

Изборът на Марта на 14.01.2021г. от 19.00ч. на Основна сцена на ДТ „Стоян Бъчваров“ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 4 =