Две жени без да се брои мъжът

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Две жени без да се брои мъжът

Две жени без да се брои мъжът

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Две жени без да се брои мъжът  Две жени без да се брои мъжът на 11.03.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Две жени без да се брои мъжът  е фарс мюзикъл от Недялко Йорданов, Режисьор: Недялко Йорданов, Музика: Хайгашод Агасян, Аранжимент и акомпанимент: Жоро Стоев, с участието на: Ирен Кривошиева и Роси Русева.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Две жени без да се брои мъжът  Този спектакъл е една много сериозна и много шеговита трагикомедия за сблъсъка на две жени в класическите роли на съпруга и любовница на един мъж, който позорно не се появява на сцената.

Действието преминава през различни перипетии с абсурдни на пръв поглед обрати – от жестока омраза към неочаквано приятелство, от общуване с извънземни до криминални загадки и чисто съвременни модерни взаимоотношения и дори политически закачки.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Две жени без да се брои мъжът  Много смях! И малко сълзи! И много песни, както и един чисто оперен дует. И в крайна сметка една философска истина, че всичко е временно, че всичко е нетрайно и затова трябва да се живее жадно и ненаситно.

Две жени без да се брои мъжът на 11.03.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

43 − = 38