Спектакълът – Трета класа

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Трета класа

Спектакълът – Трета класа

Спектакълът – Трета класа на 21.04.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Трета класа  Спектакъл – Трета класа на Валентин Танев, вдъхновен и базиран на филма „Гара за двама“ не режисьора Елдар Рязанов.
Музикална среда Мишо Шишков-син, Валентин Танев, с участието на актьорите: Стефка Янорова, Иван Панев, Добриела Попова, Дамян Тенев и  Емануил Костадинов.

Целият ни живот е една чакалня…

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Трета класа  Eдин мъж слиза на една далечна гара, за да си купи сандвич и животът му се преобръща. Преминава през много перипетии. Изпада в комични ситуации, среща хора, които цял живот са мечтали да се махнат от тази гара. Среща също и любовта, но истинската, преданата. Любовта за която всеки мечтае…

В пиесата най-много ме вълнува очакването, че нещо ще се случи, споделя режисьорът Валентин Танев. Че човек трябва да се бори и да вярва в мечтите си и тази “гара” не е само за България. Ние го чувстваме по-силно, защото наистина сме отритнати в кьошето на Европа, желанието да промениш живота си е по-силно тук. КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Трета класа  Но, не си мислете че във Франция, Англия, Америка хората не мислят така. За по-голямата част от човечеството важи това, да искаш нещо да случиш, да промениш. За съжаление, не всеки го огрява слънцето, казва още Вальо Танев.

Спектакълът – Трета класа на 21.04.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

× 7 = 28