Спектакълът – Сватба със закъснител

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Сватба със закъснител

Спектакълът – Сватба със закъснител

Спектакълът – Сватба със закъснител на 19.04.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Сватба със закъснител  Спектакълът – Сватба със закъснител е комедия от Робин Хоудън, Режисьор: Николай Гундеро, с участието на Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова.

Броени минути до сватбата!

Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор.

Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук“, вместо  да е „там“?  Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Спектакълът - Сватба със закъснител  Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън.

Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.

Спектакълът – Сватба със закъснител на 19.04.2021г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 1