Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис

Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис

КОНКУРС НА ВАРНА ДИЗАЙН ФОРУМ ЗА МОДУЛЕН ИЗНЕСЕН ОФИС

Варна Дизайн Форум обявява младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис/място за срещи на открито
НПО Варна Дизайн Форум, с подкрепата на Фонд „Култура“ при Община Варна, обявява Младежки архитектурно-дизайнерски онлайн конкурс за Модулен изнесен офис/място за срещи на открито.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис  Целта на конкурса е в сегашната усложнена обстановка да се намери подходяща концепция за малко работно място или неотложни делови и неформални срещи на открито, което едновременно да представлява удобно пространство за работа и част от градския дизайн на Варна с висока естетическа стойност.

Конкурсът е в съответствие с каузата на ВДФ да стимулира творческото начало и иновациите в архитектурно-дизайнерското мислене, както и с оглед глобалната заплаха за човешкото здраве и осигуряване на обезпечена здравно-хигиенна среда за неотложни делови и неформални срещи.

Възможни места за разполагане на модулите на отрито са подходите към общински учреждения, в близост до големи офисни сгради, открити пространства в центъра на града, както и по-отдалечени, рядко посещавани обекти на материалното културно наследство.

Заданието за конкурса е консултирано с Община Варна и с фирми, разполагащи с технологии за генериране на ел. енергия, както и такива, притежаващи потенциал за изпълнение на еталон.

Проектът за онлайн конкурс включва и двуезично печатно издание на идеите за офис на открито, като реклама на постигнатото и основа за бъдещ международен конкурс.

Награди: I. II. III – 1000/500/300 лв

След оценката на постъпилите концепции от жури с международно участие, ВДФ ще съдейства за реализация на отличения с първа награда проект.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Младежки онлайн конкурс за модулен изнесен офис  Всички материали по конкурса са достъпни на https://varna-design.com/konkurs-2021/ на български език и https://varna-design.com/en/contest-2021/ на английски език.

Посетете фейсбук страница на конкурса:
https://www.facebook.com/Competition-for-Modular-Open-Space-Workplace-100198452231736/

Проф. д-р арх. Росица Никифорова
Председател на Варна Дизайн Форум
http://varna-design.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

21 + = 22