Варна музиката и морето

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варна музиката и морето

Варна музиката и морето

Варна музиката и морето на 25.07.2021г. от 21.00ч.  на Лятна сцена зад театъра.КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варна музиката и морето

Проектът – Варна, музиката и морето е една своеобразна музикално-историческа разходка в концерт, посветен на 100-годишнината от обявяването на Варна за курортен град.

Творческият екип е в състав: Даниела Димова – сопран, Вяра Железова – мецосопран, Валерий Георгиев – тенор, Гео Чобанов – бас, клавирен акомпанимент – Жанета Бенун и Руслан Павлов.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варна музиката и морето  Концертът, организиран от Клуб Юнеско Варна, с подкрепата на Фонд Култура при Община Варна, е посветен на 100-годишнината от обявяването на Варна за курортен град.

С мисълта за забележителното събитие, което поставя Варна на туристическата карта на света, е изградена и програмата на концерта, разказва инициаторът Гео Чобанов. Основен фокус на проекта, който предвижда още няколко концерта, КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Варна музиката и морето  са композиторите, свързани трайно с духовния живот на Варна. В това първо издание ще бъдат представени Александър Кръстев, Добри Христов и Милко Коларов.

Варна музиката и морето на 25.07.2021г. от 21.00ч.  на Лятна сцена зад театъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

24 + = 30