Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио

Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио  Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио на 08.09.2022г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Изявата е част от Европейски музикален фестивал Варна 2022г.

Изпълнителският състав на концерта е: Мила Георгиева, цигулка, Оркестър на Класик ФМ Радио, с Диригент – Максим Ешкенази.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио  Програмата включва В.А.Моцарт Концерт за цигулка и оркестър №3 в сол мажор, KV 216 и Концерт за цигулка и оркестър №5 в ла мажор, KV 219, както и  Увертюра към операта „Митридат, цар понтийски“ и Симфония №17 в сол мажор, създадена от 16-годишния Моцарт.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио  „Изключителната българска цигуларка Мила Георгиева и маестро Максим Ешкенази, заедно с Оркестъра на Класик ФМ радио ще открият 19-то издание на Европейски музикален фестивал Варна с концерт, посветен на музиката на Моцарт. Събитието отбелязва 20-тия юбилеен сезон на Оркестъра на Класик ФМ Радио, чиято годишнина е съпътствана с редица прояви през тази година. Както Мила, така и Максим са силно свързани с развитието на Оркестъра на Класик ФМ радио и утвърждаването му като един от най-елитните състави на българския концертен подиум. Всеки от двамата има своите многобройни успешни изяви с този състав, а общите им проекти се радват на изключителен интерес от страна на публиката.“

Концерт на Мила Георгиева с Оркестъра на Класик ФМ Радио на 08.09.2022г. от 19.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

91 − 89 =