Писмо до Бога

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Писмо до Бога

Писмо до Бога

Писмо до Бога на 25.11.2022г. от 19.00ч. ул. Македония № 70

Писмо до Бога е Трагикомедия по едноименния разказ на Анатолий Крим, из цикъла «Разкази за еврейското щастие».

Моноспектакълът е на руски език, в изпълнение на Заслужилия артист на Украйна Виталий Бондарев, Сценография — студенти от ІV курс на Харковското художествено училище, Режисьор — Галина Панибратец.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Писмо до Бога  «Какво е това „еврейско щастие“ знаят всички и в същото време никой, даже и самите търсачи на същото това щастие. Затова не бързайте нито да плачете, нито да се смеете. Не бързайте и да правите изводи. Просто тръгнете след героите и ще преминете целия път към самото щастие. И тогава ще се убедите, че то не е никакво еврейско щастие, дори и описано с неподражаем хумор и колорит, на които е способен само талантливият автор Анатолий Исакович Крим.

«Писмо до Бога» е трогателна история за човешките съдби, за любовта, за милосърдието, за вярата в това, че всеки човек е достоен за щастие.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Писмо до Бога  «Какво прави човек, когато животът го притиска към каменна стена така плътно, че не може да си поеме дъх? Правилно – той вика за помощ. И кого може да извика на помощ човекът, на когото не е останал нито един близък човек? Правилно – той вика на помощ Бог.»

Възрастово ограничение 16+!

Писмо до Бога на 25.11.2022г. от 19.00ч. ул. Македония № 70

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 × 1 =