Всички страхотни неща – моноспектакъл

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Всички страхотни неща - моноспектакъл

Всички страхотни неща – моноспектакъл

Всички страхотни неща – моноспектакъл на 06.02.2024г. от 19.30ч. в зала 2 на ФКЦ Варна.

Всички страхотни неща е моноспектакъл, с Автори: Дънкан Макмилан и Джони Донахоу, С участието на: Бойко Кръстанов, Режисьор: Владимир Пенев, Превод: Радослав Петкашев.

„Ти си на 6 години, а майка ти е в болница, защото не може да намери причина да бъде щастлива. Затова започваш да правиш списък на „Всички страхотни неща“. Всички неща, заради които си заслужава да живееш.
1. Сладолед.
2. Бой с водни пистолети.
3. Да стоиш буден след часа за лягане и да ти дават да гледаш телевизия.
4. Цветът жълто.
5. Неща на райета.
6. …
Започваш да запълваш списъка и го оставяш на възглавницата й. Знаеш, че го е прочела, защото е поправила всичките ти правописни грешки. Скоро този списък започва да поема своя собствен живот. А главният герой, изигран от Бойко Кръстанов, пораства и опознава себе си през него.“

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Всички страхотни неща - моноспектакъл  „Всички страхотни неща“ е пиеса за дългия път, който сме готови да извървим заради хората, които обичаме. Тя ще ви накара да се смеете, да плачете, да се замислите, да напишете своите страхотни неща. Постановката намира перфектния баланс между борбите ни в живота и това да успеем да отпразнуваме всичко хубаво в него.

Всички страхотни неща – моноспектакъл на 06.02.2024г. от 19.30ч. в зала 2 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 7 =