Честит рожден ден Цветана!

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Честит рожден ден Цветана!

Честит рожден ден Цветана!

Честит рожден ден Цветана! на 08.06.2024г. от 20.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Честит рожден ден Цветана!  Спектакълът ще премине с участието на: Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Петър Антонов, Лилия Маравиля, Петър Дочев, Боряна Братоева, Яна Борисова, а също така с Музика в изпълнение на живо: маестро Милен Кукошаров, Кристиян Чернев – виолончело.

Спектакълът „Честит рожден ден, Цветана“ е създаден специално за осемдесетгодишния юбилей на изключителната актриса Цветана Манева.

КУЛТУРА ВСЕКИ ДЕН Честит рожден ден Цветана!  „Това е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събере на една сцена различни актьори, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България. Един изумително смешен и покъртително откровен спектакъл за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. Всичко това ще се случва в мащабна мултимедийна среда от уникални фотографии и видеа, както и театрална, и филмова музика изпълнена на живо.  Ще се насладите на текстове и спомени изпълнени от любими колеги на Цветана Манева, с които тя играе заедно в спектакъла „за любовта…“, който през последната година се превърна в културен феномен. Това са изключително талантливи артисти, които респектират, вдъхновяват и вълнуват, с огромния си талант. Освен тях в представлението, с виртуалните си поздрави ще се включат и много други звезди и близки на актрисата. И както на всеки рожден ден ще има и много изненади, които ще бъдат нашите тайни подаръци за Цветана Манева и зрителите на спектакъла.“

Честит рожден ден Цветана! на 08.06.2024г. от 20.00ч. в зала 1 на ФКЦ Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

40 ÷ 5 =